Broer i norge kristiansand

Broer i norge kristiansand Varoddbrua er et brosystem som krysser Topdalsfjorden i Kristiansand kommune fra øst til vest. Statens vegvesen planlegger å rive den gamle broen og erstatte den med en ny trefelts bro. Den var Norges lengste hengebru til Broen  ‎Gamle Varoddbrua · ‎Nye Varoddbrua. Kvarstein bru på fylkesvei i Vest-Agder krysser elva Otra mellom Øvre Mosby i Kristiansand og Kvarstein i Vennesla. Ny!!: Liste over broer i Norge og. Viser en liste over Broer i Norge sortert alfabetisk. Hordaland, Breviksbrua. Telemark, Da Vinci-Broen. Akershus, Farrisbrua. Vestfold,   Mangler: kristiansand. Bro, bru, byggverk som lager vei over fysiske hindringer, særlig over elver eller sund og 18 broer i Norge som forvaltes av Vegvesenet.

De forsømte broene

Broer i norge kristiansand Broen er fortsatt trafikkert.

I Norge blir forankringene vanligvis sprengt inn i fjell. Sandesund bru er, med sin totale lengde på 1 meter, Norges tredje lengste bru. Også betongbjelken utføres med kassetverrsnitt, men normalt ikke før spennvidden kommer over 50 m. Johnsen Langangsbruene er to fritt frambygg-bruer i betong som går over tettstedet Langangen i Porsgrunn kommune i Telemark.

Liste over broer i Norge og Frekasundbrua · Se mer ». RingsakerGjøvik.

Lindesnes kan få én av Norges aller høyeste broer. en bro over Audna som er mer enn dobbelt så høy som Varoddbrua i Kristiansand. Broer i Norge: Se anmeldelser og bilder av Broer i Norge, Europa på TripAdvisor. Broer i Kristiansand · Broer i Ålesund · Broer i Bodø · Broer i Fredrikstad.

Kvarstein bru på fylkesvei i Vest-Agder krysser elva Otra mellom Øvre Mosby i Kristiansand og Kvarstein i Vennesla. Ny!!: Liste over broer i Norge og.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail